Friluftsliv – Naturen har mycket att erbjuda!

Som vi pratat om berört många gånger nu under friluftslivs lektionerna är att naturen har mycket att erbjuda. Vi kommer denna lektion bygga en bår med endast hjälp med vad naturen har att erbjuda. Vi kommer även titta på hur snöre kan skapas med hjälp av brännäslor eller bark. Samtidigt kommer vi beröra lite vilken typ av växter som går att använda som blodstop, men även hur vi hjälpa till en person som stukat foten i naturen.

Det är viktigt att inte stressa när vi befinner oss ute i naturen. Tanken är att vi skall gå ner i tempo och insupa vad naturen har att erbjuda. Fundera på de Mental träningsövningar och mindfullness övningar som vi gjort i naturen. Att hitta den harmoni som naturen har att erbjuda. Lägg undan mobilen och fokusera på själva övningarna vi skall göra idag.

Download (PDF, 3.66MB)

 

IMG_2282.PNG

Gilla/Dela med dig!

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Det här inlägget postades i Det dagliga arbetet, Friluftsliv, GY11. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam