Några upplägg jag använt mig av – kondition!!

Skolan har vart igång några veckor nu. Nu efter att sommaren vart här, eller, har den ens vart här? Ja, det kan diskuteras! Jag har försökt hitta lite inspiration kring hur olika upplägg kan varieras för att inte stagnera själv. Givetvis läser jag på de forum som finns på Facebook och får inspiration där. Men många saker är det samma, inget nytt runt hörnet direkt! Vi har vår kursplan att arbeta efter och så är fallet, vi har våra mål och kriterier som skall uppnås! De upplägg som kommer nedanför är inget nytt under solen heller, suck, men försök att inte ha samma ppt i 5 år! 😉 Finner ni något att ta, ta det! Har ni något nytt att ge, ge det!! Hur de ligger nedanför är inte i rätt ordning. Men ni förstår principen hoppas jag. Annars kasta iväg en fråga.

 

 

Download (PDF, 342KB)

Download (PDF, 244KB)

Download (PDF, 211KB)

Download (PDF, 313KB)

Insåg att den vilopuls tabell som återfinns i dokumentet nedan inte stämmer riktig. Jag är ingen atlet men har en vilopuls som en sådan enligt tabell nedanför. Har ni någon tabell som är mer exakt dela gärna med er.

Download (PDF, 213KB)

IMG_2194.PNG

 

Gilla/Dela med dig!

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Det här inlägget postades i Det dagliga arbetet, GY11, Quick fix - lektionsplaneringar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam