Mer än bara gympa..

Semestern är inom räckhåll! En “hel” arbetsdag kvar sen bär det iväg på sommarlov. Det har hänt mycket under året som har gått måste jag medge. Den nya reformen har givit oss mycket att bita i!! Vill lyfta, att det som ni känner på era skolor är ni inte ensamma om, vi är flera där ute som kämpar om samma sak, fast med olika förutsättningar.

Hela min tanke med alla dessa inlägg och hemsidan är att försöka dela med mig av mina tankar och undervisningssätt. Vill stöta samt blöta med Er där ute! Vill försöka lyfta fram olika sätt som har fungerat samt inte fungerat för mig. Vill säga tack för att ni läser denna blogg. Det har visat sig att besökarna är runt 1000-talet per månad. Det bidrar givetvis till att jag vill mer.

Hemsidan idrottslärare.se har haft problem några månader nu i vår med lektionsplaneringarna, vilket jag märkt de senaste tre veckorna. Den kommer att uppdateras. Nya lektionsplaneringar kommer under sommaren läggas upp och förnyas för att ge lite mer tankar och inspiration inför hösten. Som alltid, vill jag med dessa ge tips och idéer, inga lösningar. Ett nytt forum för diskussioner kommer att skapas också, för jag hoppas, att vi kan bli bättre på att dela med oss med varandra.

En rolig aspekt för sidan är att den börjar ta mark bland kollegiet vilket är grymt roligt. Jag verkar ha något vettigt att säga, eller är det tvärt om?! 🙂

Ett inslag i vår “tidskrift” idrott och hälsa fick jag ge en intervju.

 

 

Gilla/Dela med dig!

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam