En kul nyhet!

Det har inte blivit så många inlägg den senaste tiden av ganska naturliga anledningar. Ni som följ mig vet att jag har en stor bitterhet mot min förra arbetsgivare som valde att hålla kvar mig hela uppsägningstiden ut.

Men utöver det så försöker jag i periferin göra saker för hemsidan och er läsare. Har uppdaterat Kolbs test på lektionsplaneringen-ledarskap, sen har jag även lagt upp ett styrketränings dokument med tillhörande uppgift som ni givetvis måste ändra lite på. Jag har tagit hjälp av mina nya kollegor. Det är lite knepigt att skriva inlägg på inlägg när det är så tungt som det är just nu.

En rolig nyhet för sidan är att vi kanske kommer att komma med i NCFF.  Det är en bra sida som berör allt som har med hälsa att göra. De har grymt bra lektionstips på hur hälsan kan integreras i andra ämne på ett kul och inspirerande sätt. Gå gärna dit och titta. Finns en hel del kul.

I rättandes stund som jag befinner mig i, givetvis inte ensam i vårt avlånga land. Så är det ett högt tempo med mycket feedback, elever som kommer springandes och frågar om varför uppnåde jag F på denna uppgiften etc. Kan jag komplettera? Många såna diskussioner.

 

Gilla/Dela med dig!

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Det här inlägget postades i Det dagliga arbetet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam